onsdag 21 maj 2008

Igår blev vi intervjuade av Kristin på Dyngan, det var väldigt trevligt och resulterade i en fin intervju som kommer i sin helhet imorron i papperstidningen.



Men alltså apropå det här med bevvan spinoffen, jag har inte hållt mig särskilt uppdaterad eftersom hela idén från början inte känns så himla soft, speciellt inte efter att ha hört rykten om att Jennie Garth ska komma tillbaka som Kelly och vara syo på gamla skolan(man kan ju undra om det fortfarande är west beverly high eller om de bytt location till något mer 2008ish?). Och efter att ha sett den här trailern blir man inte direkt mer peppad. Halva grejen med att kolla på (tidiga) Beverly Hills är ju de starka färgerna (kläderna kommer till sin rätt på ett fantastiskt sätt) och de inte så retuscherade människorna (som i originalintrot - pre-Kelly-snor-Dylan-från-Brenda-när-hon-är-i-Paris alltså). 08-versionen verkar ju bara vara en photoshoppad O.C. variant som helt tappat den ursprungliga glädjen. Big up till Perez i alla fall som peppar på Brenda, det var ju faktiskt hon (vi/jag?) som gjorde hela serien. Men ändå, hoppas inte Shannon ställer upp utan håller på sin värdighet och odlar myten.

Och när vi ändå är igång - tribute till tonerna av Losing my religion (ja,den är riktigt hjärtskärande på sina ställen) och den här fina Time of my life-hyllningen till Brenda och Dylans förhållande där dom lyckats tima klippen till låten extra bra (blir så ledsen när jag tänker på vad som hände sen).

Annars peppar vi inför lördag, det kommer bli ett extraordinärt battle av ett slag som Malmö aldrig tidigare skådat, mer detaljer snart!

xoxo/F

Inga kommentarer: